Caroline - Äntligen klar!

Nu är jag helslut i huvet efter att ha pluggat Lag & Rätt och skrivit sv uppsats sen 4. Nu förtjänar jag verkligen ett målmat tkr ja ! Känns skönt att kunna sätta sig ner nu och känna att det bara är uppsats kvar , vilken jag inte behöver "öva" in eftersom att allt ska ja komma på själv, vilket kanske blir nog så svårt.
Nu ska jag sätta mig med lite mat och vila huvudet framför en film.
Peace Y

Caroline - This is the Time

Tjo Bloggen :)
Dagen har varit rent av äckligt varm ! Men jag ska hålla mitt löfte jag tog när jag höll på att frysa ihjäl i vintras ; Jag ska aldrig mer klaga på att det är förvarmt ! Och ett löfte bryter man inte ;)
Som om att det inte räckte med bara värmen idag hade vi idrott på de , brännboll som gick åt helskotta med mitt lag x) Men trots de ska vi vinna bvrännbollsdagen om 2 veckor lr ngt ;)
Jag är glad att min outfit för dagen såg ut såhär
Linne och Shorts  . Jätteskönt mycket svalare kan man inte få det om man inte går i bikini, vilket är helt TOTALT uteslutet i skolan x) Tyckte synd om dom som hade långbyxor osv idag, bl.a Elli ^^,
Som sagt så steker solen ute och jag måste sitta inne :( Har en so inlämning i morgon som jga inte börjat på än, en sv uppsats som är lååångt från klar som ska va inne innan skolavslutningen . Är inte den inne får vi inget betyg i sv :S  Jag ska sätta upp någon hylla som inte kom upp igår och sen när mamma kommer hem ska vi hjälps åt med att få upp grdinen mitt genom rummet. Vi skulle ju h satt upp den igår, men tydligen så va man tvungen att ha speciall skruvar som inte ingick i paketet ( SUCK -.- ) så mamma har köpt de påväg hem från jobbet idag :)
Jag längtar som satan till våran sommrstuga Mangrund just nu!! Lr jag har gjort de sen Januari/Februari. Och jga har helt kommit fram till att det är nog inte bra att längta för mycket. Längtan är alltid bra men inte FÖR MKT!
Nu ska jag ta ett glas saft...
...och börja med läxorna , yeeh -.-

Peace Y

Blogglovin'

Följ min blogg med bloglovin
Så nu är vi även med på Blogglovin' !
Finns även en ikon höggs upp i menyn där du kommer till våran sida där , så är det bara att följa ;D

WhiteFlowers & Annie - Håltimme

Yo Bloggen  !
Nu äre håltimme med WhiteFlowers och Annie ;) Ca 2 timmar så nu blir det film, The Collector .
Bjuder på lite bilder av oss för typ 5 min sen ;)
Elli , Annie , Carro
Peace Y

Caroiline - Numbre One (a)

Tjo Bloggen :)
Ojoj vilken ära att va den första som skriver ett inlägg ;)
bara 2 dagar kvar i skolan denhär veckan, sen åker jag och mamma upp till våra sommarstuga i gävle fram till måndag. Ska bli hur skönt som helst att komma dit !! Kusinerna är också där vilket inte kan bli annat än bättre :)
För nya läsare vill jag berätta att jag älskar att fotografera ! vilket betyder att en vecka ( som det nästan bli ) vid vår sommarstuga är garanterat = Måååååånga bilder !! Men som ni kanske vet nu sen "välkommen-till -våran-blogg" inlägget så har jag en bildblogg där dom först och främst kommer komma upp på. Men absolut ska några in här också ;)
Nu ska jag fixa lite ;)
Cya <3

Välkommen till våran nya blogg!

Tjo Bloggen !

Nu har vi - Elli & Carro - skaffat blogg tillsammans :D

Carro är tidigare kännd vid bloggen CarolineNelson.blogg.se men som nu kommer "gå över" hit, men har kvar sin bildblogg ; http://picsbycaroline.blogg.se/

Elli är tidigare kännd vid bloggen Ellinorsjoholm.blogg.se som nu totalt kommer läggas ner.

Ha det bra så ses vi snart igen och då hoppas vi på lite finare design osv ;)

 


RSS 2.0