Caroline - Börjar närma sig

Hej Bloggen :) 

Haha jag faila stenhårt med att börja blogga igen! Jag som tänkte börja vara duktig och göra inlägg lite oftare under sommaren men det sket sig. Det är ioch försig inte slut ännu men jag ska på em med bror i morgon så kommer inte kunna blogga då heller. 
Det har hänt sjukt mycket över sommarn nu, trots att vi tjejer taggade galet innan sommarn och tänkte hitta på massa kul har jag kanppt träffat dom !:O Klart någon gång men inte alls så mycket som jag tänkt. 
Jag fick oväntat sommarjobb som tar ut på krafterna helt så man orkar inget på kvällen. Sen har det varit fullt upp med sommarstugan kusiner , lägenhetsletande Oliverstävlingar osvosv, så tjejerna har inte hunnits med. Vilket är galet synd eftersom att det är sista sommar med bara dom. Dom bor ju kvar men jag tar mitt pick och pack den 15 Augusti och flyttar till Norrköping i minst tre år frammåt om inte mer. Vi skrev på hyreskontraktet idag, jag har tackat ja till gymnasieplatsen, och hittat en roomate o dela lägenhet med. Allt känns sjuktbra.
Jag funderar lite på att skaffa en ny blogg själv då jag flyttar så ni kan följa mig vad som händer då. Men jag är inte säker än. 
Nu ska jag packa lite inför i morron. 
 
Pusshej<3

RSS 2.0